Taragoña 2 Abanqueiro 2

Taragoña 2 Abanqueiro 2 Empty Taragoña 2 Abanqueiro 2

Mensaje  Iván Lun Nov 15, 2010 12:12 am

Nunha tarde pouco propensa para o fútbol, recibia o Taragoña ó lider da liga, o Abanqueiro, q ata o de agora era o único equipo q contabilizaba os seus encontros por victorias.

Saltaria o Taragoña repetindo o once da semana pasada, Con Prain na porteria, Antón e Andorra nos laterais, como centrais Iván e Sucho, mediocentros serían Raul e Mateo, bandas para Adrián e Damián, Alvaro na mediapunta e Iván Ces na punta do ataque.

No banco quedarian Dani, Luis, Sergio, Prole e Dani Ces. Caerianse Iván Aritz Miguel e Alexito.

Sustitucións(entra-sae):

Dani por Raúl min.68
Dani ces por Adrián min.70
Sergio por Damián min.78
Prole por Mateo min.80
Luis por Prain min.84

Saltaba o Taragoña dormido e falto de ritmo o campo, con moito medo de ter o balón nos pes, pero parcia q a sorte estaba do seu lado, xa q, nun saque de porteria, a defensa visitante non e quen de despexar o esférico, circunstancia q aproveita Iván Ces pra cederlle o balón a Adrián e este bate o porteiro cun forte disparo axustado o pau esquerdo.
Subia o 1-0, pero o equipo local seguia sen reaccionar un xogo enturbiado e pouco vistoso, na mentres o Abanqueiro ivase acercando mais e mais a meta de Prain.Pero o Taragoña aprovritaria un erro do porteiro visitante para poñer o 2-0 por mediación de Alvaro.
A resposta visitante non se faria esperar e gozarian dun balón morto na área q estrelarian no longueiro. Asi chegariase o descanso.

A segunda metade non puido comezar peor, xa que, no minuto 3 un centro o segundo pau seria rematado o fondo da porteria local, poñendo asi, o 2-1.
Seguian pasando os minutos e os locais seguian sen carburar e sumandolle numerosos despistes defensivos, o centro do campo apenas existia e o porteiro visitante era un espectador mais do partido. Abanquero asediaba a porteria taragoñesa e o gol viase vir dende lexos, pero para desgraza local seria nun lanzamento de falta q Prain non atina a despexar e convertiriase no definitivo 2-2. De aqui o final o domino visitante,se cabe, ainda foi maior e as suas ocasions irianse repetindo sen atopar o ansiado gol.
Remataria o partido en tablas, un partido nefasto dos locais q moito deben esforzarse e mellorar se queren estar nos postos altos da tabla.
Nada mais pola miña parte un saudo a todos.