Unión 2-1 Taragoña (9-8-09)

Unión 2-1 Taragoña (9-8-09) Empty Unión 2-1 Taragoña (9-8-09)

Mensaje  Lucho Lun Ago 31, 2009 10:59 pm

Chegaba o tradicional derbi de pretempada, este ano no campo do Unión en Asados.

Continuaba a preparación do equipo nun encontro sempre especial. Os encargados de dar a cara na primeira parte foron Yuli na porteria, na defensa Lepe, Toño, penka e Chopo, o medio do campo quedou para Emilio, Rafa, Berto, Milu e Joaquin. Adiante como unico punta Ita.

Nesta primeira parte tivemos varios desaxustes en medio campo (votandonos demasiado atrás) co que non puidemos desplegar un bo xogo nesta parte, ainda asi tivemos claras ocasións de gol. kasillas quedouse so diante do porteiro despois dunha prolongación de Ita, pero o balón foiselle largo no último intre. Rafa enviou un balón ó longueiro e Cañado (porteiro local) tivo que cortar unha internada de Ita cunha falta que ben podía haber sido vermella.

O final o que se adiantou foi o Unión por medio de Robertiño despois dunha serie de paredes dende o medio campo tras un saque de banda, vatendo a Yuli por raso.

Asi chegamos ó descanso con ese resultado, despois de moitos cambios, o partido na segunda parte non tivo o mesmo ritmo. Conseguimos empatar despois dun claro erro do porteiro intentando cubrir un balón que Milu lle roubou e aprobeitou para marcar cunha baselina.

Iván xa salvara antes unhas cantas ocasións rivais, pero non puido cunha última na que Fran puxo o definitivo 2-1 no marcador.

Asi seguimos ca posta a punto do encontro.
Lucho
Lucho

Unión 2-1 Taragoña (9-8-09) Empty Re: Unión 2-1 Taragoña (9-8-09)

Mensaje  kasillas9 Jue Sep 03, 2009 12:25 am

Creo que este tipo de partidos a estas alturas de pretemporada tampouco e que se poidan sacar moitas conclusions nin positivas nin negativas, xa que moita da xente que xogaou nunca o fixera con nons ou levaba moito tempo sen xogar. Ainda asi creo que metemos o Union en algun que outro apuro, creandolles unhas cantas ocasion de gol. Creo que na primeira parte o rimo de partido foi bastante mais alto que na segunda, ainda que nesta segunda parte chegou o gol. Pero volvo repetir que tampouco mepreocupa en exceso o resultado xa que simplemente estamos a intentar collela forma o mais axiña posible.