3 participantes

Porto do Son 2-1 Taragoña (5-12-09) Empty Porto do Son 2-1 Taragoña (5-12-09)

Mensaje  Lucho Dom Dic 06, 2009 8:08 pm

Esto foi o que escribeu a prensa sobre o noso partido do Sabado:

Por otra parte, el Porto do Son ganó al Taragoña en O Preguntoiro (2-1), en un encuentro presenciado por unos 80 aficionados. Los tantos locales fueron logrados por Sergio (min 10) y Joseíño (min 35). Milú (min 80) logró el gol rianxeiro.

Non sei canto tiven que pagar para que o periodista me dera como autor do noso gol...
Lucho
Lucho

Porto do Son 2-1 Taragoña (5-12-09) Empty Re: Porto do Son 2-1 Taragoña (5-12-09)

Mensaje  Penka Mar Dic 08, 2009 4:40 pm

O partido deste Sábado en Porto do Son saldouse cunha derrota. A primeira parte do partido estuvo marcada pola chuvia e forte vento que se prodceu. Esto levou a que o terreo de xogo estuvera encharcado e penso que non en boas condicións, xa que era un campo de herba sintética e o balón en 15 - 20 minutos non rodaba. Con este panorama non fomos capaces de adaptarnos ás condicións do terreo de xogo e a primeira parte foi para o equipo rival.
No segunda parte penso que estuvemos mellor e foi toda para nós. Estuvemos tempo rondando a portería rival. Ó final non pudemos empatar e foi unha lástima.

Penka

Mensaje  kasillas9 Miér Dic 09, 2009 10:28 pm

Na miña opinión, creo que a primeira parte que fixemos ante o Porto do Son, foi unha auténtica desastre, tanto defensiva como ofensivamente. Non atopamos o sitio no campo en ningún momento e chegamos tarde a tódolos balóns. Estivemos na miña opinión correndo detrás deles toda a primeira parte, xogando ó que eles querían. Na segunda metade creo que melloramos bastante a base de gañas máis que de bo xogo, na miña opinión, xa que creo que fómolos encerrando pouco a pouco no seu campo a base de correr e presionar cada balón. Tivemos varias ocasións pero non fommos capeces de materializar ningunha delas, salvo Ita tras un remate de Milú. Creo que a excusa do campo non devería tapar os nosos erros ( non estaba en condicións ben é certo ), pero creo que tanto estaba para nos como para eles, e se eles foron capaces de xogar ben na primeira metade e nos na segunda, igual e que esa non é excusa. Creo que a nosa sorte devería cambiar algún día, pero a pregunta é se cando cambie se non será moi tarde. Creo onestamente que podemos sair dos postos de abaixo, sinceramnete, pero creo que o equipo empezase e desesperar un chisco e eso creo que se transmite no campo. Ánimo rapaces que esto ímolo sacar adiante.