Saltou un once inicial o campo formado por Iván na portería, cunha defensa de
O partido comenzou cun Taragoña dominante
pero sen chegar a crear ocasions demasiado claras. Pola sua contra o
cruzaba o esférico ante a saida do porteiro, adiantando ó Taragoña no
marcador.
Comezou a segunda parte sen cambios. O Taragoña continuou
levando a iniciativa, pero agora si, rematando case todas as xogadas
iniciadas. Os quince minutos Miguens empezou a mover o banquillo e deu entrada no terreo de xogo a David, Toño, Tembra e Boli en deprimento de Chopo, Joaquín, Yosi e Carro. Este último tras un rife-rafe cun adversario (algo impropio del).
Un domingo máis, seguiase errando ocasión tras
ocasión nas botas de Berto, Lepe e Teaio. Ó non aprobeitar estas
ocasións e matar o partido, o Belvís aproveitou unha contra, para
empatar o marcador. A ráiz deste gol o nerviosismo instalouse no equipo
local e o partido virou nun ir e vir constante.
A falta de dez minutos, Lepe aproveitou un centro de Berto, para rematalo o fondo das mallas de cabeza.
O campo registrou unha boa entrada de espectadores.
O vindeiro domingo, o Taragoña desprazase ó campo do Agrón, ca ilusión de conseguir tres puntiños máis.
kasillas9
kasillas9

Taragoña 2-1 Belvís (20/09/09) Empty Re: Taragoña 2-1 Belvís (20/09/09)

Mensaje  Lucho Miér Sep 23, 2009 1:02 am

Moi ben, alegrome que vaiades collendo a iniciativa. Espero que máis xente se anime e faga a crónica se ve que ainda ninguen a fixo.

Moi boa crónica por certo. So decir que o que che permiteu a ti meter o gol, non foi un pase longo senon un pase a dous metros de ti de espaldas (a ver se sabemos apreciar máis os pases que che dan Razz )

Por dar o meu punto de vista, o partido foi bastante malo. Creo que abusamos demasiado do balón largo e o medio campo non tivo influencia en todo o partido. Ainda así tiveronse moitas ocasións e esta vez polo menos dúas foron convertidas.

Esperemos poder seguir con estes resultados pero tentar mellorar o xogo.

Saúdos
Lucho
Lucho

Mensaje  Penka Miér Sep 23, 2009 6:00 pm

Na primeira parte non abusamos tanto do balón en largo, cousa que si sucedeu na segunda parte, sobre todo a raíz de que meteran o gol do empate. Ademais neste periodo tuvemos máis desorde que na primeira parte, algo que deberemos mellorar. Aínda así tuvemos oportunidades, e desta vez metémolas, que foi o que nos dou a victoria. Laughing

Penka

Mensaje  kasillas9 Miér Sep 23, 2009 6:53 pm

Bueno vale pido disculpas ao creador do pase ese medido de espuela a dous metros...menudo fenomeno...jiijji Devoche unha jajajaa
kasillas9
kasillas9

Mensaje  Lucho Miér Sep 23, 2009 9:30 pm

Esto foi o que puxo A Voz de Galicia sobre o encontro:

Rentabilizó el Taragoña la visita del colista Belvís al campo de A Lomba para, delante de ochenta espectadores, sumar la primera victoria del curso (2-1). El árbitro anuló un tanto a Alberto y dejó de pitar un penalti sobre el mismo delantero, que inauguró el marcador al filo del intermedio (min 43). A los quince minutos de la reanudación nivelaron los de Santiago y Lepe sentenció a tres del final.

O gol anulado foi a Yosi non? non se enteran de nada.